torsdag 25. april 2024

NYHETER GFHK - velg kategori

G05 ledet lenge, tapte for Bækkelaget

G05 spilte borte mot Bækkelaget søndag og åpnet sterkt i en kamp de ledet lenge: Men mot slutten glapp det og tapet ble 29-26.

Andreas Reknes legger inn et av sine mål mot Bækkelaget - Foto: Linda Høili

GFHK åpnet sterkt i Bækkelagshallen søndag og holdt hjemmelaget på avstand til langt ut i andre omgang. Før pausen ledet de med 3-4 mål hele omgangen og sikret 10-13 til pause.

Men hjemmelaget skiftet gear midtveis i andre omgang og våre gutter slet med å henge med fra stillingen 18-18 og ble etterhvert hengende bak med de samme 3 målene. Sluttresultat 29-26 til Bækkelaget. Samtidig er det klart at GFHK ender på 4. plass på tabellen og dermed B-sluttspill etter nyttår.

Toppscorer i denne kampen ble Andreas Reknes med 6 mål. Magnus Karlsen, Trym Hem og Ask Høili Hervi bidro med 4 mål hver.