lørdag 27. november 2021

NYHETER GFHK - velg kategori

Knepent tap for G05 mot Langhus

GFHKs G05 tapte med knappest mulig margin mot Langshus i gårsdagens seriekamp etter mesterlig opphenting av hjemmelagets 8-måls ledelse.

Se fullstendig kampopptak på YouTube - Video: Jan Korshavn

Det var litt luggeføre i starten på første omgang, guttene ble hengende litt etter i tempoen og et par gode skyttere fikk litt for fritt spillerom. Midtveis i omgangen ledet Langhus med 16-8 før GFHK våknet. Hard innsats fram mot pause ga 18-15 før andre omgang.

Innsatsen var på et helt annet nivå etter hvilen og til tider ble Langhus rundspilt og sønderskutt fra alle vinkler, på det meste ledet GFHK 24-28 midtveis i andre omgang. Derfra og ut var det kun 1-2 mål som skilte og lagene fulgte hverandre i en spennende fase der det dessverre glapp for våre gutter i det siste spilleminuttet.

Men svært lovende kurve nå etter tre kamper i serien og det blir spennende å se hva laget kan få til i neste kamp i morgendagens hjemmekamp mot Ski 2 i Kongstenhallen.

Vi anbefaler "Min Håndball"-appen

Bruk Min Idrett

Oppdater kontaktinfo og betal enkelt kontingenter og treningsavgifter

Finnes som egen app for iOS og Android

En tjeneste fra Norges Idrettsforbund

Gamle Fredrikstad Håndballklubb ble etablert 30. oktober 2014 og satser på stort engasjement, ungdommelig moro, samt å gi et attraktivt håndballtilbud i regionen for gutter i alle aldre.

Følg GFHK på Facebook