fredag 19. april 2024

G05 med seier mot Øvrevoll/Hosle 2

Tirsdag kveld hadde GFHK besøk av Øvrevoll/Hosle 2 i A-sluttspillet for G16 nivå 2. Kampen i Kongstenhallen var svært jevn fram til litt etter pause, en periode med gode redninger og kjappe angrep vippet kampen til hjemmeseier.

GFHK med ny seier, vant 29 - 20 mot Øvrevoll/Hosle 2 - Video: Jan Korshavn, Foto: Linda Høili (arkivfoto)

I sesongens nest siste seriekamp i A-sluttspillet for G16 nivå 2 åpnet lagene med å holde følge med hverandre fram til pause, kun adskilt av 1-2 mål og stillingen halvveis var 11-12.

Men i andre omgang stod laget fram med sterkere forsvar, flere gode redninger etter hverandre og offensive trekk som halvveis i omgangen resulterte i en ledelse på 6 mål som gjestene aldri klarte å gjøre noe med. Og med 5-1 til hjemmelaget de siste 1:05 var spikeren i kisten på plass, ny hjemmeseier med solide 29 - 20.

Siste kamp i sluttspillet blir mot Ski 2 som ligger på 3. plass på tabellen som for øyeblikket toppes av GFHK akkurat så vidt foran Langhus 2 på målforskjell. Denne spilles etter påske, tirsdag 19. april kl 18:25 i Kongstenhallen.

Laget denne torsdagen bestod av Casper Landberg, Aleksander Johansen, Daniar Aref, Linus Heldahl (1), Magnus Karlsen (5), Victor Henriksen (8), Ask Hervik (9), Benjamin Lund (1), Andreas Reknes (2), Henrik Knudsen, Trym Hem og Marius Juliussen (1).

Gamle Fredrikstad Håndballklubb ble etablert 30. oktober 2014 og satser på stort engasjement, ungdommelig moro, samt å gi et attraktivt håndballtilbud i regionen for gutter i alle aldre.