torsdag 28. mars 2024

G05 slo Øvrevoll Hosle 2

Søndag ettermiddag var det ny kamp i A-sluttspillet for våre G05, bortekamp mot Øvervoll Hosle 2 i Hoslehallen i Bærum.

GFHK G05 med ny seier i A-sluttspillet - Video: Anders Reknes, Foto: Linda Høili (arkivfoto)

G05 var søndag i Bærum der de møtte Øvervoll Hosle 2 i A-sluttspillet for G16. Denne kampen fløt mye lettere enn fredagens oppgjør mot Vålerenga i Regionscupen og ikke minst fungerte forsvaret mye bedre. Hjemmelaget møtte et tett forsvar med rene og gode taklinger som var vanskelig å trenge gjennom.

Lagene fulgte hverandre tett fram til halvtidshvilen da resultattavla viste en knapp ledelse 11-13 til GFHK.

I andre omgang var det mange gode oppspill og ikke minst fine scoringer, GFHK økte ledelsen sakte og sikkert samtidig som de ga Øvervoll Hosle 2 en utfordring når de forsøkte å komme gjennom forsvaret. En periode med 2-7 til gjestene de tre siste minuttene ble spikeren i kista og seier med solide 21-30.

Fra den offisielle oversikten til NIF sakser vi følgende liste med spillere og antall scoringer: Aleksander S. Johansen, Trym J. Hem (1), Benjamin L. Lund, Pål Henrik R. Hovelsen (3), Ask H. Hervik (8), Victor Henriksen (4), Magnus A. Karlsen (8), Andreas S. Reknes (4), Linus Heldahl (1), Benjamin L. Lund 3, Henrik Knudsen, Casper Landberg (1) og Ludvig Heisholdt.

Gamle Fredrikstad Håndballklubb ble etablert 30. oktober 2014 og satser på stort engasjement, ungdommelig moro, samt å gi et attraktivt håndballtilbud i regionen for gutter i alle aldre.