fredag 19. april 2024

Ny seier til G05, slo Son/Drøbak/Herulf

Der var jevnt lenge i kampen mot Son/Drøbak/Herulf søndag, men hjemmelaget var sterkest i slutten av andre omgang og vant med 4 mål.

Se fullstendig kampopptak på YouTube - Video: Jan Korshavn - Foto: Linda Høili

G05 hadde besøk av Son/Drøbak/Herulf i Kongstenhallen søndag og hadde en kjempeåpning med 7 måls ledelse før gjestene våknet. Men så slapp de inn i kampen og det var jevnt fram til pause da det stod 13-12 på tavlen.

Selv om bortelaget hadde med seg knappet mulig antall spillere holdt de seg tett i ryggen på GFHK til midtveis i andre omgang. Litt for enkle skudd fikk slippe inn og offensivt var det ikke alltid like mye intensitet å se. Men de siste 10 minuttene dro hjemmelaget fra til 4 måls ledelse som holdt fram til sluttsignalet og en seier 25-21.

Toppscorer i denne kampen ble Ask Høili Hervik med 8 mål. Magnus Karlsen bidro med 5, Marius Juliussen og Andreas Reknes hadd 4 hver.

Gamle Fredrikstad Håndballklubb ble etablert 30. oktober 2014 og satser på stort engasjement, ungdommelig moro, samt å gi et attraktivt håndballtilbud i regionen for gutter i alle aldre.