torsdag 28. mars 2024

Seier for G05 mot Ski 2

GFHKs G05 vant dagens kamp mot Ski 2 i Kongstenhallen, men kampen ble likevel preget av Erik Korshavns kneskade i andre omgang.

Se fullstendig kampopptak på YouTube - Video: Jan Korshavn

G05 fikk besøk av Ski 2 i Kongstenhallen i kveld og fortsatte den gode trenden fra de forrige seriekampene. Tøft forsvar, bedre avslutninger og noen riktig gode keeperredninger ga en fortjent seier med 25 - 22 i dagens kamp.

En svært uheldig Erik Korshavn gikk ut i andre omgang med en kneskade, men kunne se laget dra inn seieren i sluttminuttene. Det er uvisst hvor lenge han blir borte, kommende uke blir det kanskje avklart om det blir operasjon eller ikke.

Gamle Fredrikstad Håndballklubb ble etablert 30. oktober 2014 og satser på stort engasjement, ungdommelig moro, samt å gi et attraktivt håndballtilbud i regionen for gutter i alle aldre.